Lid worden

Zingt u graag en goed en wilt u samen met anderen beroemde oratoria zingen? Of wilt u eigenlijk van koor wisselen? Allemaal goede redenen om lid te worden van KCOV Excelsior. Wij nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend een repetitie te bezoeken om de sfeer te proeven. Excelsior repeteert op dinsdagavond van 19.45 tot 22.15 uur in de Willem de Zwijgerkerk, Olympiaweg 14 in Amsterdam Zuid (routekaart). Wilt u graag een repetitie bijwonen, maak dan van tevoren een afspraak met Hillie Zwart, onze coördinator Leden.

lid_worden4

Muziek van blad kunnen lezen is geen ijzeren voorwaarde; muzikaliteit en inzet zijn dat wel. Koorervaring strekt tot aanbeveling. Als u besluit lid te willen worden, wordt in overleg met de coördinator Leden een afspraak gemaakt om auditie te doen bij de dirigent. Deze auditie is bedoeld om inzicht te krijgen in uw zangvaardigheid, om te kunnen beoordelen of de klankkleur van uw stem past binnen die van Excelsior, om uw stemsoort te bepalen en u in te kunnen delen bij een stemgroep. Legt u de stemtest met goed gevolg af, dan staat niets u in de weg om lid te worden.

lid_worden1

Excelsior streeft naar de opbouw van een hechte zangersgroep, waarmee wij kunnen werken aan een constante, hoge kwaliteit. Om deze te waarborgen doen alle leden om de twee jaar een herauditie bij de dirigent. Veel leden volgen zanglessen, hetzij individueel, hetzij in groepsverband bij onze zangdocente Coosje Schouten. Ter voorbereiding op de concerten wordt leden, naast de wekelijkse repetitie en zelfstudie thuis, de mogelijkheid geboden tot studie door middel van oefen cd’s.

De contributie bedraagt € 62,00 per kwartaal en moet per vooruitbetaling worden voldaan.
Koffie, thee en fris voor de repetitie en tijdens de pauze inbegrepen

lid_worden2

lid_worden3

kcov_in_concertgebouw_fullface_aangepast+tekst
Matthäus Passion fragment // Bach - KCOV in Concertgebouw Amsterdam / Muziekfragment: Matthäus Passion
  1. Matthäus Passion fragment // Bach - KCOV in Concertgebouw Amsterdam / Muziekfragment: Matthäus Passion