2012 Requiem/Stabat Mater – Verdi

6 november 2012, Concertgebouw

Wat een prachtig concert gisteravond in het Concert Gebouw! Groot compliment aan het koor, het orkest en de dirigent.Van harte gefeliciteerd met het werkelijk prachtige concert van gisteravond!

Wat hebben wij genoten! Ik ga kaarten bestellen voor de MP in maart!

Het was een fantastisch concert en heb erg genoten. Het was zwaar voor het koor omdat er nog een werk ging, maar jullie hebben het uitstekend gedaan, toch een van de beste koren die Amsterdam rijk is.

“TOP. Fantastisch gedaan Wim. Geweldig inspirerend gedirigeerd. Koor zéér goed gezongen. Prachtige solisten.”

We beleefden gisteravond een bijzondere avond, het Requiem van Verdi heb ik nog nooit zo krachtig gehoord!
Zowel koor als solisten zongen mooi zuiver, vol dynamiek en inleving in het stuk! Jullie mogen heel trots zijn op deze uitvoering!!

………..dat jullie als koor kunnen terugkijken op een prachtig concert.

Wij hebben zeer genoten van de uitvoering van Verdi’s Requiem. Prachtig en uitgewogen in alle gelederen! Koor, orkest en solisten: dikke pluim. jullie kregen een mooi applaus en dat was heel erg verdiend.

Onze jongste gasten die voor het eerst een klassiek concert bijwoonden waren ook zeer onder de indruk. Wat een geweldige uitvoering en wat een feest om er naar te luisteren.

Wim,………… geweldig! ………… een prestatie van formaat Ik heb niet zozeer op de finesses gelet, maar vooral genoten van de muziek. Ik had ons koor nog nooit gehoord, omdat ik normaal gesproken meedoe…. Ik vond de klank vanavond mooi, vol en rond. Je hebt het ook nog voor elkaar gekregen dat er meestal kleine slot-ssssssjes worden gezongen, dat is knap. De dynamiek voelde goed, het klonk geïnspireerd. Het orkest verdient trouwens ook een compliment en de solisten helemaal, mooi mooi! Gefeliciteerd!!

Hierbij willen wij nog doorgeven, dat we zeer hebben genoten van het prachtig uitgevoerde concert. Het was grandioos.

kcov_in_concertgebouw_fullface_aangepast+tekst
Matthäus Passion fragment // Bach - KCOV in Concertgebouw Amsterdam / Muziekfragment: Matthäus Passion
  1. Matthäus Passion fragment // Bach - KCOV in Concertgebouw Amsterdam / Muziekfragment: Matthäus Passion